Elicopter SMURD prabusit. Toti membrii echipajului medical au decedat

02/06/2016

Elicopter SMURD prabusit. Toti membrii echipajului medical au decedat

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/elicopter-smurd-prabusit-toti-membrii-echipajului-medical-au-decedat/

SMURD va beneficia de un nou elicopter de tip EC135Patru persoane au murit dupa ce un elicopter SMURD s-a prabusit intr-o localitate din Republica Moldova.

“Autoritatile din Republica Moldova au confirmat prabusirea unui elicopter SMURD. Dupa toate datele, se confirma ca elicopterul apartine SMURD Iasi”, a spus Dan Paul Iamandi, seful ISU Iasi, conform Hotnews.ro

Elicopterul SMURD care s-a prabusit in raionul Cantemir din Republica Moldova, a fost solicitat de catre medicii din Vulcanesti pentru a transporta aerian si monitorizat un pacient, internat in spitalul rational, relateaza si ProTV Chisinau.

Este vorba de spre o femeie de 85 de ani, care sufera de bronhopneumonie, insuficienta respiratorie si renala acuta.
Pe parcursul zborului, a fost monitorizata medical de catre paramedicii si medicii SMURD Iasi, iar la ora 12:10 minute elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo din Chisinau. Pacienta a fost ulterior preluata de catre o ambulanta  si transportata la Spitalul de Urgenta.

Deocamdata nu se cunosc cauzele prabusirea elicopetrului SMURD.

“Am fost informati de autoritatile din Republica Moldova de disparitia elicopterului. Nu avea pacient la bord, ar fi disparut din zona Cantemir-Haragas. Este elicopterul nostru. MAI se afla in contact cu fortele de interventie”, au precizat oficiali din MAI, potrivit stirileprotv.ro.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: