Alexandru Rafila: 2023 a fost un an istoric pentru Sanatate

03/01/2024
Alexandru Rafila: 2023 a fost un an istoric pentru Sanatate

Alexandru Rafila: 2023 a fost un an istoric pentru Sanatate

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/alexandru-rafila-2023-a-fost-un-an-istoric-pentru-sanatate/

Ministrul Alexandru Rafila spune ca anul 2023 a fost istoric pentru domeniul Sanatatii.

“Dezvoltarea sistemului de sanatate implica investitii semnificative in infrastructura medicala, formarea personalului si implementarea unor reforme eficiente. Prioritatea noastra este grija fata de oameni si asigurarea unor ingrijiri de calitate, accesibile pentru toti cetatenii. Pentru Sanatate a fost un an istoric, avand la dispozitie atat de multe fonduri si proiecte de dezvoltare a sistemului. Multumesc echipei din Ministerul Sanatatii si tuturor colaboratorilor pentru eforturile depuse in schimbarea infatisarii sistemului medical din Romania!”, a scris Rafila pe pagina sa de Facebook.

Intr-o alta potare, ministrul spune ca, in 2023, au inceput schimbari semnificative in sistemul de sanatate – un nou capitol in reformarea si modernizarea acestuia.

“Investitii fara precedent de 11 miliarde de lei sunt in curs de desfasurare, punand bazele unor infrastructuri vitale: noi spitale, centre dedicate pacientilor cu arsuri grave si cu afectiuni oncologice, precum si consolidarea serviciilor de neonatologie, ambulatorii de specialitate si cabinete de medicina de familie. Suntem dedicati imbunatatirii continue a sistemului de sanatate si ne asiguram ca fiecare pas este gandit pentru a raspunde nevoilor reale ale pacientilor si personalului medical. In urmatorul an vom continua dezvoltarea si implementarea de proiecte care vor aduce o schimbare rapida pozitiva!”, a mai transmis ministrul.

Etichete: rafila, 2023 sanatate, investitii sanatate 2023

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: