Prof. Dr. Jean Muris (Universitatea din Maastrich) vine la intalnirea cu medicii de familie romani

13/05/2024
Prof. Dr. Jean Muris (Universitatea din Maastrich) vine la intalnirea cu medicii de familie romani

Prof. Dr. Jean Muris (Universitatea din Maastrich) vine la intalnirea cu medicii de familie romani

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/prof-dr-jean-muris-universitatea-din-maastrich-vine-la-intalnirea-cu-medicii-de-familie-romani/

Prof. Dr. Jean Muris, o personalitate medicala recunoscuta in Europa si membru important al Societatii Europene pentru Asistenta Primara in Gastroenterologie (ESPCG), vine in Romania, la Sinaia, la Conferinta Nationala “Ziua Medicului de Familie 2024”, in cadrul careia are loc cursul international pe teme de hepatologie „Liver Management Problems in Primary Care”.

Discipol si mentor pentru viitorii medici de familie care studiaza la Maastrich, Prof. Jean Muris coordoneaza proiecte importante in domeniul medicinei de familie si profeseaza de 14 ani in aceasta pozitie academica.

“Cu o experienta bogata in domeniu, Prof. Dr. Jean Muris are o imagine de ansamblu asupra medicinei de familie nu numai la nivel european, ceea ce ii permite sa duca la un nivel foarte inalt practica medicala in medicina de familie. Direct, deschis si pragmatic, impartaseste fara ezitare opiniile domniei sale, tuturor acelora care il solicita.”, precizeaza Mihaela Udrescu, coordonatorul Grup GastRO din cadrul SNMF.

Prof. Dr. Jean Muris vine la Sinaia ca sa modereze sesiunea “Liver metabolic problems: MASLD, MASH and Metabolic Syndrom” din cadrul Cursul International pe teme de hepatologie “Liver Management Problems in Primary Care”, in perioada 24-25.05. 2024, la Sinaia, la Hotel International.

Liver Management Problems in Primary Care” este un curs organizat de ESPCG in colaborare cu SNMF, SRGH si EASL. Cursul este gratuit, creditat cu 4,5 puncte EACCM (credite europene) si se desfasoare cu prezenta fizica.

Nu ezitati sa va inscrieti ACUM pe urmatorul link, locurile sunt limitate: https://www.espcg.eu/

Conferinta Nationala “Ziua Medicului de Familie 2024” (CNZMF 2024) de la Sinaia este un eveniment de traditie organizat de Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF) si se desfasoara in format hibrid, in perioada 23 – 26 mai 2024.

Incrieti-va la conferinta AICI.

Etichete: prof dr jean muris, conferinta snmf 2024, curs international pentru medicii de familie, liver management problems in primary care, puncte EACCM

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: