Conferinta SNMF | Dr. Foteini Anastasiou (Creta), la cursul international pe teme de hepatologie

21/05/2024
Conferinta SNMF | Dr. Foteini Anastasiou (Creta), la cursul international pe teme de hepatologie

Conferinta SNMF | Dr. Foteini Anastasiou (Creta), la cursul international pe teme de hepatologie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conferinta-snmf-dr-foteini-anastasiou-creta-la-cursul-international-pe-teme-de-hepatologie/

Membru vechi al Societatii Europene pentru Asistenta Primara in Gastroententerologie (ESPCG), Dr. Foteini Anastasiou, medic de familie in Heraklion (Creta), ocupa rolul de comunicare in cadrul grupului.

Este de asemenea membru activ in Comitetul Educational al UEG (Uniunea Europeana a Gastroenterologiei).

Cu un doctorat obtinut la Universitatea din Creta, dr. Foteini Anastasiou participa la studii medicale de impact in practica medicala primara si are o contributie valoroasa in cercetare.

Tanara si energica, directa si ambitioasa, spune despre ea ca este o persoana care cauta (cerceteaza) cunostinte atat in viata, cat si in stiinta.

Principalele sale obiective sunt cele de dezvoltare atat pe plan personal cat si pe plan profesional, ca om de stiinta, pentru a putea oferi tot ce este mai bun pacientilor si colegilor sai.

Dr. Foteini Anastasiou vine sa sustina tema „Hepatitis management in Primary Care: The hepatits C scenario”, in cadrul cursul international pe teme de Hepatologie “Liver Management Problems in Primary Care”, ce va avea loc in perioada 24 – 25 mai 2024, la Sinaia, la Hotel International.

“Liver Management Problems in Primary Care” este un curs organizat de ESPCG in colaborare cu SNMF, SRGH si EASL, in cadrul Conferintei Nationale “Ziua Medicului de Familie 2024”, un eveniment organizat de Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF), ce se desfasoara in format hibrid, in perioada 23 – 26 mai 2024.

Cursul este gratuit, creditat cu 4,5 puncte EACCM (credite europene).

Acest curs se va desfasura este numai cu prezenta fizica (locurile sunt limitate). Nu ezitati sa va inscrieti pe urmatorul link: https://www.espcg.eu/

Inscrierea cu participare online la Conferinta Nationala Ziua Medicului de Familie 2024, AICI.

Inscriere cu participare fizica la Conferinta Nationala Ziua Medicului de Familie 2024, AICI.

Etichete: conferinta snmf 2024, curs international hepatologie, dr foteini anastasiou

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: