Spitalul ‘Sfantul Pantelimon’ are un nou manager interimar

13/08/2024
Spitalul ‘Sfantul Pantelimon’ are un nou manager interimar

Spitalul ‘Sfantul Pantelimon’ are un nou manager interimar

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/spitalul-sfantul-pantelimon-are-un-nou-manager-interimar/

Chirurgul Constantin Razvan Jitianu a preluat pentru o perioada de doua luni functia de manager interimar al Spitalului Clinic de Urgenta ‘Sfantul Pantelimon’.

‘Spitalul Clinic de Urgenta ‘Sfantul Pantelimon’ este un pilon important al retelei sanitare de urgenta a capitalei deservind o populatie de aproape 4 milioane de locuitori din Bucuresti si zonele limitrofe. Pentru a clarifica situatia actuala spitalul va ramane partener de incredere pentru orice ancheta a procuraturii sau a corpurilor profesionale.

Ne dorim solutionarea corecta si rapida a acestei situatii pentru a ne putea concentra pe oferirea de servicii medicale. Echipa manageriala isi doreste o colaborare continua cu presa, element esential pentru a restabili increderea populatiei in actul medical, personalul sanitar si serviciul public de sanatate. Aceasta relatie trebuie sa se bazeze pe ratiune si dorinta comuna de a servi interesul public”, se precizeaza intr-un comunicat al unitatii medicale.

Potrivit sursei citate, ‘echipa manageriala va face toate eforturile posibile pentru ca, in ciuda contextului actual, Spitalul Clinic de Urgenta ‘Sfantul Pantelimon’ sa continue imbunatatirea calitatii actului medical si a celui didactic’.

Managerul Spitalului ‘Sfantul Pantelimon’ Bogdan Socea a demisionat saptamana trecuta din functie.

Etichete: spitalul pantelimon, manager spitalul pantelimon, chirurg constantin razvan titianu

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: