Ciolacu: Ancheta in cazul ‘Sfantul Pantelimon’ a produs o emotie nationala

21/08/2024
Ciolacu: Ancheta in cazul ‘Sfantul Pantelimon’ a produs o emotie nationala

Ciolacu: Ancheta in cazul ‘Sfantul Pantelimon’ a produs o emotie nationala

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ciolacu-ancheta-in-cazul-sfantul-pantelimon-a-produs-o-emotie-nationala/

Ancheta in cazul Spitalului ‘Sfantul Pantelimon’ a produs o emotie nationala, transformata intr-o disputa publica ‘dura’, a afirmat prim-ministrul Marcel Ciolacu. El a subliniat ca datoria sa este sa fie alaturi de medici si de toti cei din sistemul sanitar care isi fac onest treaba, iar cine a gresit sa plateasca.

“Vad ca ancheta in cazul ‘Sfantul Pantelimon’ a produs o emotie nationala, transformata, insa, in disputa publica dura. Sunt acuzatii aruncate fara limite la adresa medicilor ce pot genera lipsa de incredere in actul medical cu consecinte grave si pe termen lung. Datoria mea, ca premier, este sa fiu alaturi de medici si de toti cei din sistemul sanitar care isi fac onest treaba, iar cine a gresit, indiferent de nume, sa plateasca. Trebuie facut insa si un audit, cu experti nationali si internationali, al tuturor procedurilor de lucru din spitale, pornind de la Terapie intensiva si continuand pe fiecare domeniu in parte”, a afirmat Ciolacu, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern.

Etichete: spitalul sfantul pantelimon, marcel ciolacu

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri medicale: