Medicii de familie sunt asteptati la Conferinta Nationala de Medicina Familiei (17-20 octombrie)

13/09/2024
Medicii de familie sunt asteptati la Conferinta Nationala de Medicina Familiei (17-20 octombrie)

Medicii de familie sunt asteptati la Conferinta Nationala de Medicina Familiei (17-20 octombrie)

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medicii-de-familie-sunt-asteptati-la-conferinta-nationala-de-medicina-familiei-17-20-octombrie/

Medicii de familie si nu numai sunt asteptati la cea de-a XII-a editie a Conferintei Nationale de Medicina Familiei, ce va avea loc in perioada 17-20 octombrie 2024.

Evenimentul se va desfasura la Cluj-Napoca si este organizat de Asociatia Societatea Nationala de Medicina Familiei/Medicina Generala (SNMF) in parteneriat cu Asociatia Medicilor de Familie Cluj.

“Medicina de familie reprezinta puntea esentiala intre sistemul de sanatate si pacient, de aceea este vital ca medicii de familie sa fie mereu la curent cu cele mai recente noutati din domeniul medical si sa aiba acces la resurse de formare si informare de cea mai inalta calitate. La fel de importanta este integrarea acestor cunostinte in activitatea clinica zilnica.
Va invitam sa va inregistrati la conferinta, alegand modalitatea de participare care vi se potriveste – fie fizic, fie online. In ambele cazuri, inscrierea prealabila pe site este necesara. Va asteptam cu drag sa participati la sesiunile stiintifice si sa ne bucuram impreuna de cateva zile pline de inspiratie in aceasta frumoasa toamna., a transmis Dr. Dina Mergeani, presedintele SNMF.

Conferinta va avea loc in format hibrid si va permite tuturor participantilor sa interactioneze, atat in format fizic cat si online.

Organizatorii din cadrul comitetului stiintific au pregatit o agenda diversa, cu dorinta de a reuni medicii de familie din tara si medici de alte specialitati, in scopul dezbaterii stiintifice spre beneficiul pacientilor.

“Speram ca aceasta conferinta sa fie si in acest an un prilej de a descoperi noi perspective si de a consolida legaturile in comunitatea noastra medicala.”, a transmis si Dr. Emiliana Costiug, presedintele AMF Cluj.

Conferinta Nationala de Medicina Familiei de la Cluja-Napoca va fi creditata EMC.

Inscriere cu participare online AICI

Inscriere cu participare in sala de conferinte AICI

Etichete: conferinta nationala de medicina familiei, conferinta SNMF, conferinta AMF Cluj, conferinta medici de familie, credite EMC

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri medicale: