Hackathon4Health | Finantari pentru tinerii interesati de digitalizare si inovatie in sanatate

10/10/2024
Hackathon4Health | Finantari pentru tinerii interesati de digitalizare si inovatie in sanatate

Hackathon4Health | Finantari pentru tinerii interesati de digitalizare si inovatie in sanatate

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/hackathon4health-finantari-pentru-tinerii-interesati-de-digitalizare-si-inovatie-in-sanatate/

Au inceput inscrierile pentru Hackathon4Health 2024, editia a 7-a. Evenimentul va reuni, in perioada 8 – 10 noiembrie, zeci de tineri interesati de digitalizare si inovatie in sistemul de sanatate, profesionisti in domeniul sanatatii, reprezentanti ai mediului academic si de afaceri, ai autoritatilor, furnizori de servicii medicale si spitalicesti, reprezentanti ai asociatiilor de pacienti, studenti la medicina, precum si alte specializari.

Potrivit Universitatii de Medicina si Farmacie ‘Carol Davila’, trei echipe castigatoare vor beneficia de finantari pre-seed in valoare totala de 30.000 de dolari din partea Johnson & Johnson Romania si mentorat pentru dezvoltarea proiectelor in primele sase luni ulterioare finantarii, din partea Johnson & Johnson si a Universitatii de Medicina si Farmacie ‘Carol Davila’ din Bucuresti, prin intermediul Centrului de Inovatie si e-Health.

Temele concursului vizeaza preventia si tratamentul pacientilor in specializarile oncologie, hematologie, oftalmologie si neurologie, sanatatea mintala si imbunatatirea calitatii vietii si dispozitive medicale ale viitorului.

Pentru al saptelea an consecutiv, Hackathon4Health 2024 este implementat avand parteneri strategici ai evenimentului Ambasada Statelor Unite ale Americii in Romania si Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania).

Inscrierile au loc in perioada 8 octombrie – 1 noiembrie, ora 23,59, pe platforma evenimentului.

Etichete:Hackathon4Health 2024, digitalizare sanatate, inovatie sanatate

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri medicale: