UMF Carol Davila, pe primul loc in topul celor 22 de universitati clasificate din Romania

11/10/2024
UMF Carol Davila, pe primul loc in topul celor 22 de universitati clasificate din Romania

UMF Carol Davila, pe primul loc in topul celor 22 de universitati clasificate din Romania

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/umf-carol-davila-pe-primul-loc-in-topul-celor-22-de-universitati-clasificate-din-romania/

O noua recunoastere internationala a Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti vine din partea prestigiosului clasament international Times Higher Education 2025 care plaseaza UMFCD pe primul loc intre cele 22 de universitati clasificate din Romania.

Astfel, in clasamentul Times Higher Education 2025, Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, alaturi de Academia de Studii Economice din Bucuresti se situeaza pe pozitia 801-1000, fiind cele mai bine pozitionate universitati din Romania, trasmite institutia.

Conform analizei transmise Times Higher Education 2025, Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti ocupa primul loc intre cele 22 de universitati clasificate din Romania.

“Universitatea de Medicina si Farmacie ”Carol Davila” din Bucuresti isi continua ascensiunea in cele mai prestigioase clasamente internationale, recenta recunoastere a valorii si a performantelor noastre, venite din partea Times Higher Education 2025, rasplatind astazi munca intregului corp academic al Universitatii, caruia ii adresez un infinit multumesc, si pot spune ca aceasta clasificare deosebita ne onoreaza, dar in acelasi timp ne obliga sa crestem si mai mult capabilitatile si resursele interne pentru a duce in Excelsior numele si prestigiul acestei frumoase institutii de invatamant superior medical romanesc” a declarat prof. univ. dr. Viorel Jing, rectorul UMF “Carol Davila” din Bucuresti.

In clasamentul pe domenii, Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti este singura universitate din Romania situata pe pozitia 801-1000 in 7 din cele 31 de domenii ale clasamentului (Biological Sciences, Chemical Engineering, Chemistry, Medicine and Dentistry, Other Health, Psychology, Sport Science), fiind alaturi de Academia de Studii Economice din Bucuresti pe pozitia 801-1000 in domeniul Computer Science.

Etichete: umf carol davila bucuresti, top universitati romania, prof dr viorel jinga

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri medicale: