Vitamina B17 – un posibil leac impotriva cancerului?
Vitamina B17 – un posibil leac impotriva cancerului?
Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/vitamina-b17-un-posibil-leac-impotriva-cancerului/
Autorul american Edward Griffin atrage atentia, in volumul sau “World without cancer ” (“Lumea fara cancer”), asupra faptului ca autoritatile medicale si companiile producatoare de farmaceutice au ascuns de public o descoperire mai veche, care aduce in atentie proprietatile vindecatoare ale vitaminei B17 impotriva cancerului.
Griffin sustine ca efectele tratamentului cu vitamina B 17, numita si amigdalina, impotriva cancerului sunt dovedite, in sprijinul acestei afirmatii oferind exemple despre vindecarea unor pacienti datorita acestei vitamine, precum si explicatii stiintifice pentru aceasta descoperire. In acest sens autorul american sustine ca vitamina B17 nu este folosita in medicina pentru tratarea formelor de cancer din motive pur economice, care tin de suprematia industriei farmaceutice oncologice la nivel mondial. Acesta subliniaza ca anual sunt cheltuite miliarde de dolari pe cercetare si pe tratamente ale cancerului, iar alte miliarde sunt destinate fabricarii medicamentelor oncologice.
Conform lui Edward Griffin, vitamina care ucide cancerul poate fi preluata din samburii de caise, piersici, visine, prune si mere, din migdale, precum si din semintele de in, linte, unele soiuri de fasoloe si din struguri. De altfel, samburii de caise au fost declarati oficial medicament impotriva cancerului de acum 35 de ani in urma, cand medicul Max Gerson si-a tratat cu success pacientii cu ajutorul acestui remediu, pe care l-a si inclus in metoda sa de combatere a cancerului.
In cartea sa, “World without cancer ”, Edward Griffin explica incidenta mare a cazurilor de cancer din zilele noastre prin faptul ca omul modern consuma indeosebi alimente procesate si alte produse industriale, in timp ce alimentele organice sunt lasate deoparte. Asa se explica si faptul ca generatiile in varsta nu au fost atinse de aceasta maladie in proportii la fel de mari, prin alimentatia simpla si sanatoasa avand acces la o multitudine de vitamine.
Vitamina B17 a fost interzisa pentru tratamentul cancerului inca de cand a fost descoperita, chiar daca numerosi oameni de stiinta afirmau ca cei care consuma zilnic aceasta vitamina sunt feriti de cancer, mai subliniaza autorul in lucrarea sa. Conform acestuia, gigantii farmaceutici, precum si Ministerul Sanatatii al SUA au exercitat presiuni uriase asupra Directiei de control pentru calitatea alimentelor sia medicamentelor, care a declarat drept ilegala comercializarea vitaminei B17, impreuna cu informatiile care explicau beneficiile terapeutice ale acesteia asupra combaterii cancerului, precum si vanzarea unor categorii de fructe proaspete si a samburi de caise.
Sursa stire: Agerpres/EsoReiter
Autor: Agerpress
0 Comentarii